Lichamelijke klachten en slaapcomfort

Over het algemeen zijn er twee soorten lichamelijke klachten: chronisch en acute klachten.

Waar zit het verschil? Acute klachen of pijnen zijn meestal van korte duur en ontstaan meteen na een bepaalde actie. Chronische klachten daarentegen houden al weken of zelfs maanden aan.

Van korte duur of dagelijkse pijn: lichamelijke klachten leiden vaak tot fysieke beperkingen en beïnvloeden bovendien de kwaliteit van je leven.

Gelukkig bestaat er voor de meeste klachten wel degelijk een oplossing, en die begint bij jouw slaapcomfort.

Je brengt immers vrijwel de helft van je leven liggend door. Dat een goede matras – die perfect past bij jouw lichaam en slaaphouding – en een geschikt bed een immens verschil kunnen maken, is dus maar logisch. Een gezonde nachtrust leidt tot een vitale dag zonder pijn.

lichamelijke klachten slaapcomfort
klachten rugpijn

Acute klachten en pijn

Wie een belastend beroep heeft (fysiek of mentaal), kent het vast wel: acute lichamelijke klachten.

Acute pijn ontstaat meestal na een zware belasting van het lichaam of door stress. De pijn ontstaat vaak in de spieren, gewrichten en rug. In de meeste gevallen is voldoende rust het beste medicijn. Net daarom is het zo belangrijk dat aandacht wordt besteed aan het slaapcomfort. Zo worden je klachten op de juiste manier aangepakt.

Het juiste slaapcomfort, al dan niet gecombineerd met de therapeutische werking van infrarood, verhelpt liefst 99% van acute lichamelijke klachten!

Net omdat het zo’n grote impact kan hebben op je levenskwaliteit, is comfort voor ons het allerbelangrijkste.

Daarom kan je bij Comfort Company terecht voor de juiste matras, het correcte slaapcomfort voor jouw persoonlijke situatie en de therapeutische technieken die net dat tikkeltje extra geven aan je nachtrust.

Chronische klachten en pijn

Chronische pijn is een vaak voorkomend probleem. Meestal is de oorzaak een aandoening, zoals fibromyalgie, artrose, reuma, …

Een aandoening genezen kunnen we jammer genoeg niet, maar we kunnen je wel helpen met de pijn. Met onze comfortproducten kunnen we de pijn sterk beperken, en in veel gevallen zelfs laten verdwijnen.

Leven met chronische pijn is niet eenvoudig. Spieren en gewrichten voelen stijf en gevoelig aan en alledaagse bewegingen worden moeilijker.

Stel je voor: je leven weer leiden zonder beperkingen, zou dat niet geweldig zijn? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we specifieke producten en zelfs op maat gemaakte oplossingen aanbieden voor de meest voorkomende chronische pijnen.

De oplossing voor verschillende lichamelijke klachten

Deze lichamelijke klachten zijn de meest voorkomende. Voor elk van deze problemen hebben we een specifieke oplossing die je slaapcomfort verbetert en bijgevolg dus ook je levenskwaliteit. Elk van onze oplossingen kan bovendien volledig gepersonaliseerd worden.

  • Beginnende rugklachten
  • Ochtendstijfheid bij fibromyalgie
  • Pijnlijke spieren en gewrichten
  • Artrose
  • Spierrecuperatie
  • Reuma
  • Psoriasis
  • Allergieën

Hoe gaan we te werk?

Bij Comfort Company zijn we een en al oor. Eerst en vooral brengen we uitgebreid de lichamelijke klachten in kaart. Daarna gaan we samen met jou op zoek naar de meest geschikte oplossing voor jouw persoonlijke situatie.

Is er geen standaardoplossing om jouw klachten te verlichten? Geen probleem! Bij Comfort Company hebben we verschillende op maat gemaakte systemen, gericht op het beste slaapcomfort voor iedereen.

KLAAR OM UW SLAAPCOMFORT TE VERBETEREN ?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie