[rev_slider alias=”home-page”]

Recupa

Comfort Company pakt uit met hun Recupa, hét bed om optimaal te recupereren van jouw zware dagen.

Het beste van 2 werelden

Recupa is een combinatie van een vaste matras en een vloeibare-gel matras. Deze unieke vorm van slaapcomfort biedt alle voordelen van een waterbed zonder het gevoel te hebben dat je echt op water ligt. “Wat is dan het nut?” vraag je je dan waarschijnlijk af.

Onze Recupa zorgt ervoor dat je wel van de warmte en het ondersteunende effect van water kan genieten maar dat je toch de stabiliteit van een traditionele matras ervaart.

Dat vertaalt zich in makkelijker kunnen omdraaien en uitstappen dan uit een klassieke watermatras.

Een Recupa bestaat uit verschillende componenten die allemaal bijdragen tot het optimale slaapcomfort

Het onderstel

Het onderstel van Recupa is datgene wat je kan zien. Het bepaalt dus het uiterlijk van het bed, maar heeft verder niets met het slaapcomfort te maken.

Voor het onderstel kan worden gekozen tussen verschillende maten, kleuren en stoffen. Ook is er de mogelijkheid om een bijpassend hoofdbord en voetbord te kiezen, maar dit is niet noodzakelijk.

Recupa matras

Het essentiële van de Recupa is de matras, deze is op zijn beurt opgedeeld in verschillende onderdelen. Omdat deze verschillende onderdelen verwisselbaar zijn, is de Recupa dus een volledig op maat samengestelde matras. Hierdoor zetten we alles op alles om jou optimaal te laten recupereren.

Basis: schuimlagen

De basis van de matras bestaat uit een blok van verschillende schuimlagen die wordt samengesteld aan de hand van jouw profiel.

Interactieve zones met pocketveren

In de grootste drukzones worden speciale pocketveren voorzien die deze drukpunten drastisch verlagen. Ook deze worden bepaald aan de hand van jouw profiel

Vloeibare-gel matras

In de Recupa matras is ook een vloeibare-gel matras verwerkt. Een vloeibare-gel matras is een drukloos systeem dat de rug optimaal ondersteunt, zonder drukpunten te creëren. Deze vloeibare-gel matras is ook verwarmd. Deze warmte zorgt ervoor dat spieren ontspannen en dat pijn in gewrichten verdwijnt. De temperatuur van deze matras is volledig regelbaar en heeft een zeer laag verbruik.

Voor wie is de Recupa geschikt?

De Recupa is zo ontwikkeld dat deze volledig samen te stellen is volgens jouw profiel en is dus geschikt voor iedereen.

  • Mensen die optimaal wensen te recupereren van hun zware dag
  • Mensen met beginnende rugklachten
  • Mensen met een zwaar beroep
  • Slechte slapers, maar ook goede slapers
  • Zijslapers, rugslapers én buikslapers
  • Mensen met allergieën
  • Sportieve mensen
  • Voor alle leeftijdcategorieën
  • Simpelweg voor iedereen die op zoek is naar een goede nachtrust

Onderhoud en hygiëne

Het onderhoud van een Recupa matras is zeer eenvoudig en bied dezelfde voordelen als bij een watermatras. De tijk van de Recupa is volledig afritsbaar en kan gewassen worden in jouw eigen wasmachine.

De afvalstoffen die overblijven bij het transpireren (zweten) en die niet worden opgenomen door de tijk, blijven op de gelkern liggen en kunnen worden verwijderd met een vochtige doek.

Vooral voor mensen met allergieën is dit een grote troef aangezien er geen afvalstoffen kunnen opstapelen in de kern van de matras zoals wel het geval is bij een traditionele matras.

combisleep onderhoud

Conclusie

He unieke concept van Recupa kan er dus voor zorgen dat je ‘s morgens weer helemaal gerecupereerd kan opstaan zonder een hele dag met pijnlijke spieren rond hoeft te lopen.

Omdat de Recupa volledig wordt opgebouwd volgens jouw profiel is er geen betere oplossing voor jouw slaapprobleem.

Promotie

Gratis Bedhoofd Parijs

Bij de aankoop van een Recupa krijg je nu het bedhoofd Parijs er volledig GRATIS bij! Breng een bezoekje aan onze toonzaal voor meer informatie.

Benieuwd naar onze Recupa?

Kom eens proefliggen

Een bed kiezen zonder het eens te testen is niet eenvoudig, dat begrijpen wij volledig. Daarom hebben wij verschillende modellen staan die kunnen worden uitgetest tijdens een bezoek aan onze toonzaal.

En eens bij jou thuis, kan je op beide oren slapen, want in geval van nood kunnen wij het bed ombouwen naar een waterbed of een klassieke boxspring. Zonder bijkomende kosten. 100% tevredenheid gegarandeerd!

Klantenverhalen